Dennenappel zandkleur

PAPER COLLECTIVE POSTERS

Kennen jullie de design posters van Paper Collective al? Ik had daar echt nog niet eerder van gehoord of gezien en ben echt per toeval tegen dit product ‘aangelopen’. Niet letterlijk natuurlijk want meestal zit ik achter mijn laptop te surfen om inspiratie op te doen. Maar wat een ongelofelijk toffe en bijzondere producten heeft dit merk!

Van fotografische kunst tot illustraties en grafische prints. En zeker de nieuwste foto’s die aan de fotografische kunstcollectie zijn toegevoegd zijn prachtig. Deze foto’s zijn zo realistisch. Ken je ook dat gevoel dat wanneer je lang naar een foto kijkt er dan bijna met je gedachten in verdwijnt? Of dat het net lijkt alsof je onderdeel bent van de afgebeelde foto? Nou, ik heb dat soms wel en daar word ik dan echt vrolijk van.

Hetzelfde gevoel krijg ik ook altijd als ik naar mijn eigen foto’s kijk, dat moment herbeleef je dan weer als het ware. Foto’s gebruik ik ook vaak om mijn interieur mee aan te kleden, maar natuurlijk gebruik ik ook andere accessoires. Accessoires die emotionele waarde hebben of mooie herinneringen naar boven halen. Maar ook een vaas, een plant, een wandplank, een spiegel of juist een beeldje gebruik ik om mijn interieur compleet te maken. Ook bij vrienden, kennissen en familie zie ik vaak dit soort accessoires. Maar een poster of een design poster lijkt toch echt wel een ondergeschoven kindje te zijn. Een poster is niet iets wat als eerste in men opkomt om een interieur mee aan te kleden, denk ik. Terwijl een design poster juist goed gebruikt kan worden! Vroeger hadden we toch allemaal onze kamer vol hangen met posters van onze lievelingsbands, artiesten en acteurs. Waarom dan nu eigenlijk niet meer?

Wil je juist iets exclusiefs, iets speciaals en een limited edition? Voor jezelf of als cadeau? Dan is de poster collectie van Paper Collective zeker de moeite waard om te bekijken. Gemaakt door en voor liefhebbers van modern design. En het mooie van Paper Collective is dat het posters zijn die een goed doel steunen. Van het WWF tot aan Amnesty International en een Kankerfonds. Dus wil je iets unieks en ook een goed doel steunen dan heb je je merk zeker gevonden! Wat ook leuk is, is om te variëren met een posterframe, een lijst, staand of hangend. Geeft een leuk en speels effect! Hoe kan je hier nu niet van gaan houden!

 

 

Geef een reactie