mapiful-groot- parijs

CITY MAP POSTERS

Sinds ik de posters van Paper Collective heb gezien, ben ik echt helemaal fan geworden van posters! Naast design en interieur, is reizen en de wereld ontdekken ook zeker iets waar ik van houd. Het is dan ook niet vreemd dat een Scratchmap tot een van mijn bezittingen behoord en ik daar nog iedere dag met veel plezier naar kijk. [Bedenkend waar de volgende reis me naar toe zal brengen]. Maar naast een Scratchmap lijkt het mij ook ontzettend gaaf om van die City map posters aan mijn interieur toe te voegen. Laat ik nu tegen een aantal geweldige stadskaart posters ‘aangelopen’ zijn tijdens mijn zoektocht op internet en Pinterest natuurlijk!

City map posters van…

Mapiful.com is een Zweeds bedrijf en hier kan je je City map poster helemaal customizen naar je eigen smaak. Kies je favoriete stad, zoom in of uit en je kan zelfs bepalen of je de poster in landscape wil of portret. Ontzettend leuk en je kan bijna iedere stad van de wereld kiezen.

Ook Madde Design.se heeft veel stadsplattegrond posters waaruit gekozen kan worden. Deze posters kan je niet op maat maken, maar er zijn zoveel varianten en maten beschikbaar dat er echt wel iets voor je bij zit.

En zoek je toch meer kleur, dan kan je bij het oer-Hollands bedrijf Kunst in Kaart terecht voor jouw City map poster. Kunst in Kaart biedt niet alleen stadsplattegronden in diversen kleuren aan maar ook in verschillende motieven. Zo kan je bijvoorbeeld ook kiezen voor een poster in mozaïek. Geeft een heel apart beeld weer en het blijft een mysterie voor anderen. Leuk toch?!

Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je helemaal fan bent van de Lonely Planet reisgidsen? Dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen naar de posters van het Zweedse My Guide To! Deze persoonlijke dagboek van de ‘one and only’ David Ehrenstråhle geeft op een zeer mooie manier zijn ervaringen weer die hij in wereldsteden als Barcelona, Berlijn en Buenos Aires heeft opgedaan. Het assortiment is niet heel groot maar de City map posters mogen er zeker zijn. Mooi aan de muur en leuk als herinnering!

Welke stadskaart poster je ook kiest, de City map posters blijven geweldig! Persoonlijk zit ik nog steeds in dubio over welke stadsplattegrond poster het moet worden, maar ik denk dat de zwart/wit variant sowieso mijn favoriet tot nu toe is. Welke City map poster behoort tot jouw favoriet?

Om je alvast een sfeer impressie te geven van de verschillende City map posters mogelijkheden, bekijk de foto’s hieronder.

Geef een reactie