FAVORIET: HAY DOT KUSSEN

Heb je een mooie bank, dan mogen prachtige kussens zeker niet ontbreken in dit plaatje! Maar waar moet je beginnen? Er zijn zo gigantisch veel soorten op de markt. Maar als ik heel eerlijk ben, dan heb ik stiekem al een favoriet gespot! De Hay Dot kussen is niet alleen simpel en classy, maar ook retro en trendy! Echt deze design sierkussen is zó mooi, dat ik stiekem denk om deze toch op mijn verlanglijstje voor kerst te zetten.

HAY DOT KUSSEN

Bij een mooi Deens merk hoort mooie merk kussens en daar is de Dot er één van! Zoals ik al zei classy en trendy, maar ook in ontzettend veel kleurvariaties te verkrijgen. Houdt je van mosterdgeel of juist meer van een natuurtint? Hay Dot got it all! Gemaakt van pure wol en nylon, goed om te weten wanneer je niet tegen wol kan! Met één of twee knopen en in verschillende maten. Dus dat wordt heerlijk variëren en spelen met (gekleurde) kussens! Ook is de Dot voorzien van een binnenkussen, super handig! Zeker wanneer er (g)een ongelukje is gebeurd. Geniet hieronder vast van de sfeerbeelden die ik op Pinterest heb verzameld.

Ben je ook helemaal verzot geraakt op deze mooi stijlvolle decoratie kussen van Hay? Ga dan snel naar de Bijenkorf of neem een kijkje in hun webwinkel!

Geef een reactie