geneva wireless sound system-touring S - cognac

GENEVA WIRELESS SOUND SYSTEM

Muziek, we kunnen niet zonder! We luisteren radio in de auto, op tv of op ons werk. Maar ook de iPod, smartphone en laptop zijn niet meer weg te denken in ons leven vol muziek. Maar het oog wil natuurlijk ook iets! Stijlvol muziek luisteren is dan ook iets wat ik heel graag zou willen, aangezien een oude radio ver weg in de kast staat te verstoffen omdat het gewoonweg een ‘lelijk ding’ is. Niet iets om trots op te zijn en te ‘showen’ in je huis. Maar laat ik nu net vandaag tegen een ontzettend mooie retro, stijlvolle, klassieke en ja… woorden schieten te kort…. Geneva wireless sound system gestuit zijn op internet. Echt een pracht ding! 

GENEVA WIRELESS SOUND SYSTEM

De Geneva Wireless Sound System is in verschillende modellen verkrijgbaar. Maar ik heb nu al twee of misschien wel drie favorieten. Op nummer 1 staat toch echt de Touring S! Gevolgd door Model XS en de Aerosphere S. Drie modellen die heerlijk compact zijn en ook nog eens ontzettend leuk staan in huis. Vooral de Touring S en Model XS zijn super handig om mee te nemen! Kan je lekker muziek streamen vanaf je telefoon, met een geluidskwaliteit waar U tegen gezegd kan worden. Maar wil je echt iets voor in huis dan zijn de modellen S tot en met XXL ook een absolute aanrader! Hoe dan ook….wil je een stijlvolle sound system dat draadloos is en een super goed geluidskwaliteit heeft? Dan moet je zeker een kijkje nemen naar de Geneva!

 

Geniet hieronder vast van de diverse sfeerbeelden van de Geneva Wireless Sound Systems. Wil je meer informatie of overweeg je een Geneva aan te schaffen? Kijk dan eens naar deze drie websites; Genevalab.com, Genevasound.nl en MisterDesign!

 

 

Geef een reactie