geometrische dieren posters behang-poolhond-edelhert-dolfijn

GEOMETRISCHE DIEREN POSTERS

Echt, gaaf! Wat ik nu weer heb gespot op internet, komt ook zeker op mijn must have lijstje te staan. Zoals jullie weten ben ik sinds kort echt helemaal fan van posters geworden. Maar deze zijn ook echt gruwelijk mooi! Ik heb het over de geometrische dieren posters van Tinkle&Cherry.

GEOMETRISCHE DIEREN POSTERS

Geometrische vormen zijn al jaren hip en happening! En dat blijkt ook wel uit het grote succes van het geometrische dieren behang van Tinkle&Cherry. En sinds kort hebben ze ook geometrische dieren posters in hun collectie opgenomen. En eerlijk is eerlijk, ze zijn prachtig! Ook al spreken de geometrische wildlife poster illustraties voor zich, de omschrijving in woordenboek stijl is echt een perfecte toevoeging aan het totaal plaatje. Het maakt het gewoon helemaal af! De geometrische posters zijn in twee formaten te verkrijgen namelijk in A3 en B2 formaat. Leuk voor aan de muur of op een plank gecombineerd met andere favoriete accessoires. Maar ook voor op een kinderkamer zijn deze wildlife posters ontzettend leuk!

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden en zal jullie niet langer laten wachten. Kijk en geniet van de sfeerbeelden hieronder!

 

Enjoy!

Geef een reactie