Hay pivot wandplanken no. 4

Favoriet: Hay Pivot wandplanken

Wandplanken blijven handig, maar ze mogen ook wel opvallen. En opvallen bedoel ik dan op een positieve manier! Laat ik nu echt een hele gave wandplank gezien hebben op de website van Hay. Mooie opvallende Hay pivot wandplanken, die op allerlei verschillende manieren opgehangen kunnen worden. Super toch?!

Hay Pivot wandplanken

Een design wandplank uit den top! Dat zijn de Pivot wandplanken van Hay, die ontworpen zijn door niemand minder dan Lex Pott. Deze design wandplanken bestaan uit een reeks van vier modellen. Elk met een eigen schoonheid en diversiteit aan mogelijkheden om opgehangen te worden.  Pivot No. 1 kan bijvoorbeeld maar op een manier opgehangen worden. Pivot No. 2 daarentegen al op vier manieren.  En tot slot Pivot No. 3 en 4 op twee manieren.

Als ik zou moeten kiezen tussen deze vier parels, dan zou dat heel lastig worden, kan ik je vertellen. Al zijn de twee hoek wandplankjes wel degene die er echt uitspringen. Heb jij toevallig al een favoriet? Let me know in the comments below!

Enjoy en ik wens jullie alvast een hele fijn jaarwisseling toe met een voorspoedig 2017!

 

 

Geef een reactie