broste copenhagen

FAVORIET: BROSTE COPENHAGEN

Wat rondsnuffelen op Pinterest wel niet met je kan doen… Op slag verliefd op een Scandinavisch merk! Deze staat momenteel dan ook echt bovenaan mijn wensenlijstje. Ik heb het over Broste Copenhagen! Dit Scandinavisch design merk reist de hele wereld rond en haalt daar zijn inspiratie en materialen vandaan. Hoe geweldig is dat?!

“Broste Copenhagen is meer dan alleen interieur design. Het is een manier van leven.”

broste copenhagen

En een manier van leven is het zeker! Wanneer ik door de website van Broste heen surf, zie ik steeds meer serviesgoed, lampen, bestek en andere prachtige hebbedingetjes die ik graag zou willen hebben. Borden met een mooi gekleurd randje of juist borden met een egale kleur, zijn toch echt wel mijn favoriet. Een mooie opgedekte tafel daar kan ik namelijk echt heel erg van genieten! Maar ook de kooilampen zijn prachtig om naar te kijken. Leuk voor boven de tafel of juist gecombineerd met andere lampen. Welk favoriet heb jij?

 

Houdt jij ook zo van Scandinavisch design en heb je een mooi merk gespot? Of heb je vragen na het lezen van deze blog?  Laat het me dan weten! 

 

 

Geef een reactie