ferm living ss 2017

NIEUWE COLLECTIE: FERM LIVING SS 2017

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en we worden nu alweer overspoeld met de nieuwe 2017 collectie van Ferm Living. Dat begin deze week is gelanceerd. En wat een ontzettend gave design artikelen hebben ze weer neergezet! Waar wij natuurlijk weer heel blij van worden…toch?

Tijdens het doorbladeren van alle online inspiratieboeken en beelden heb ik ook al een aantal hele mooie hebbedingetjes gespot. En deze heb ik hieronder in de sfeerbeelden gezet met de data van beschikbaarheid. Maar Ferm Living laat in deze inspiratieboeken ook een kleurtrend zien voor dit voorjaar en zomer, namelijk zacht roze en blauw. Maar ook een uitbreiding op de kleurtinten van vorig seizoen mogen zeker niet ontbreken dit seizoen.

ferm living ss 2017

Mocht je al een aantal mooie dingen gezien hebben, dan zal je echt nog even geduld moeten hebben helaas. Want Ferm Living start pas 19/03/2017 met de verkoop. En dan zijn nog niet eens alle artikelen al verkrijgbaar. Wil je een accurate datum van jou must have houdt dan zeker de website van Ferm Living in de gaten!

De artikelen die ik dit seizoen echt helemaal het einde vind zijn de varianten van de Collect Lighting. Het leuke van deze lampen is dat je het helemaal naar je eigen smaak kan samenstellen. Een soort mix en match eigenlijk. Dus je kiest je kleur en vorm Socket pendant en je kleur en vorm Lampshade oftewel lampenkap. Geweldig toch?!

Maar ook de Akin handdoek en vaatdoeken vind ik er super mooi uitzien. Normaal heb je natuurlijk een lelijk geel vaatdoekje met zo geen bijpassende handdoeken en nu kan dat dus wel. Om nog maar te zwijgen over de stijlvolle Rippled champagne glazen. Ik ga daar ook geen woorden aan vuil maken want deze spreken al voor zichzelf ;).

En wil je een keer je bloemen op de grond zetten dan heeft Ferm Living daar ontzettend gave Dual Floor vazen voor ontworpen! Alleen of gecombineerd. Deze vazen kunnen dan ook echt in ieder interieur neergezet worden! En wil je het combineren met de Herman chair dan kan dat natuurlijk ook. Een mooie combinatie van stof en hout, wat een hele trendy look geeft.

ferm living kids ss 2017

En met de nieuwe 2017 collectie blijft Ferm Living voor de kids ook niet achter. Maar dit kunnen jullie allemaal lezen in mijn volgende blog!

Enjoy!

 

 

Geef een reactie