ferm living kids ss 2017

NIEUWE COLLECTIE: FERM LIVING KIDS SS 2017

In de vorige blog heb ik al een tipje van de sluier laten zien van de nieuwe 2017 voorjaar/zomer collectie van Ferm Living. Maar de nieuwe 2017 Ferm Living Kids collectie mag zeker niet achterblijven! Vandaar dat ik deze prachtige nieuwe collectie vandaag in het zonnetje zet. Hieronder aan aantal van mijn favorieten!

ferm living kids

Van Ferm Living Kids kunnen we niets anders verwachten dan een en al vrolijkheid. En zo ook met deze nieuwe 2017 collectie. Vrolijk prints, frisse kleuren en ook voor de opgroeiende dreumes is er een stijlvolle Little Architect stoel, tafel en bureau ontworpen.

En hoe leuk is het dat je met de design Kids growth charge het groeiproces van je kind samen kan bijhouden? Niet meer op een lelijk velletje papier maar juist op een kleurrijke meetladder die je samen op een mooie plek kan hangen. Maar ook voor de kleintjes onder ons zijn er genoeg accessoires om een kinderkamer mooi in te richten. Neem bijvoorbeeld de Swan collectie met behang, dekbedovertrekken, bedbumpers en slabbertjes. Lief, vrolijk en een subtiele aankleding van de kinderkamer. Voeg daar nog een Stripy Snake en Pram chain aan toe en je kindje kan zich heerlijk vermaken. En na het badderen? Ja, dan wikkel je je kindje lekker in een fashionable Sento Baby Hooded Towel. Die trouwens ook weer perfect past bij de Popcorn Bolster kussens! Dat wordt dus lekker nagenieten op een design kussen samen met je kindje.

Hoe dan ook, de nieuwe kids collectie van Ferm Living is een pracht plaatje om naar te kijken!

 

 

Geef een reactie