HU2 design en art wall signs trophy lion leeuw

HU2 DESIGN EN ART WALL SIGNS

Als je helemaal fan bent van muur objecten en posters, dan zijn de HU2 design en art wall signs echt iets om aan je lijstje toe te voegen. Ik ben al helemaal fan van deze handgemaakte 3D kunstwerken. En dat ze met de verkoop van het chapter II collectie 10% doneren aan het Born Free Foundation is natuurlijk helemaal geweldig!

hu2 design en art wall signs

HU2 design en art is in 2007 opgericht door een jonge Fransman, genaamd Antoine Tesquier Tedeschi. Tegenwoordig woont en werkt dit creatieve brein in Londen. Maar de productie studio is nog steeds gevestigd in Zuid Frankrijk. HU2 streeft echt naar duurzame en sociaal verantwoorde principes. Deze principe zijn terug te zien in het gebruik van de eco-vriendelijke materialen en  het steunen van goede doelen. Op die manier geeft HU2 continue iets terug aan de natuur. Hoe mooi is dat?!

En wie wil nu geen goed doel steunen bij de aanschaf van een design muur object? Een goed doel dat wilde olifanten beschermt tegen stroperij. The Babile elephant sanctuary in Ethiopië is zo’n organisatie dat zich inzet voor het behoud van de 230 overgebleven wilde olifanten. En HU2 is daar een hele trotse sponsor van!

favoriete hu2 creatie

Persoonlijk vind ik dit initiatief super! En de gemaakte trofeeën zijn 100x beter dan een dood dier aan de muur. Maar als ik zou mogen kiezen tussen al deze bijzondere creaties… Dan zou het denk ik de olifant, edelhert of eland worden. Prachtige dieren met imposant voorkomen, waar je je eigenlijk heel klein bij voelt.

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie lievelingsdier is en of jullie deze kunstige creaties ook zo geweldig vinden?

Enjoy!

 

De trofeeën van HU2 design en art is verkrijgbaar bij HU2.com! Naast deze kunstige creaties maakt HU2 ook posters en stickers. 

Heb je nog vragen na het lezen van deze blog of een mooi design merk gespot? Laat het mij gerust even weten!

Geef een reactie