dienbladen Notre Monde

TIP: NOTRE MONDE

Notre Monde is een tip die ik echt met jullie moest delen. Want dit merk maakt echt hele mooie dienbladen. Dienbladen die je eigenlijk net zo goed aan de muur kunt hangen, zodat je er iedere dag van kan genieten. Dit designmerk is in drie jaar tijd ook zo gigantisch gegroeid en als je de sfeerbeelden ziet dan snap je ook wel waarom. Maar wat is Notre Monde eigenlijk? Hieronder vertel ik er meer over.

Notre Monde

Notre Monde is in 1997 opgericht door niemand minder dan Dawn Sweitzer. Een reislustige dame die zichzelf het vak van ontwerper heeft aangeleerd. Met het ontwerpen van functionele objecten raakt ze vele harten. Geïnspireerd door haar reizen, door de natuur en de prachtige alledaagse dingen, vertaald Dawn dit in haar bijzondere creaties. In 2013 is Notre Monde een samenwerking aangegaan met het designlabel Ethnicraft. En door deze samenwerking heeft Dawn Sweitzer de mogelijkheid gekregen om overzees te gaan en internationaal bekend te worden. Door de patronen, texturen en lagen die Dawn Sweitzer tijdens haar reizen heeft gezien, gevoeld en in zich op heeft genomen zijn daar prachtige creaties uit voort gekomen. Met veel liefde maakt zij ieder ontwerp met de hand.

Favorieten

En dat er liefde in ieder ontwerp zit dat kan je echt wel zien. En dat maakt deze dienbladen, maar ook spiegels en bijzettafels, juist zo mooi en uniek. Persoonlijk heb ik dan ook al een aantal favorieten gespot. Sowieso de clear spiegel rond vind ik helemaal geweldig en dan het liefst ook heel groot. Ik zou er zelfs al een mooi plekje voor weten, waar deze spiegel mooi de show kan stelen. Maar ook de umbrellas, dahlia en slice dienbladen vind ik helemaal geweldig! Mooie kleuren, speelse patronen en ook prachtig voor aan de muur! En heb je een dienblad nodig dan kan je het zo op tafel zetten. Ontzettend handig!

Ik zou het wel weten als ik mocht kiezen, en jullie? Ik hoor graag welke favorieten jullie hebben in de comments below!

Enjoy!

 

 

De vrolijke design creaties van Dawn Sweitzer zijn verkrijgbaar bij MisterDesign en Amara. Shop hier je favoriete dienbladen, spiegels, bijzettafels en schilderijen!

Heb je nog vragen na het lezen van deze blog of een mooi design merk gespot? Laat het mij gerust even weten!

Geef een reactie