cloudnola klokken

CLOUDNOLA KLOKKEN

Ben je helemaal fan van design klokken? Dan is Cloudnola zeker een topper om aan je collectie toe te voegen! Lekker stoere industriële klokken voor aan de wand of juist als wekker. Heb je liever een retro look klok dan moet je zeker kijken naar de Flip, want wat is dat een mooie klok om je interieur mee te verrijken. En houdt je meer van stijlvolle klokken met een klassiek randje, dan ben je bij Cloudnola aan het juiste adres!

Cloudnola

Cloudnola is een jong design merk dat het ontwerpen van klokken naar een heel ander niveau heeft getild. Het merk bestaat nog maar heel kort want het is pas in 2016 opgericht in Amsterdam door twee jonge ontwerpers. Ontwerpers die heel anders naar tijd kijken. Want hun visie is ‘time change, clocks change too’ .  Een visie die echt op het lijf geschreven staat bij dit design merk.

Favorieten

Mijn favoriet dat echt op nummer 1 staat, is de Flip klok en dan in het wit of in het zwart. Waarom? Ik ben op dit moment echt helemaal verzot op retro. En voor deze klok zou ik precies weten waar die moet staan. Mooi op een plank in de keuken of in de slaapkamer. Maar in een andere ruimte van mijn huis zou deze klok ook prachtig staan of hangen.

Maar ook de wandklokken zijn prachtig om te zien. Alleen de structuur al en de kleurcombinatie is goed gekozen. En wat ook echt mooi gedaan is zijn de cijfers. Geeft net een andere look aan een doodnormale klok! En wil je eenheid in je wekker en in je wandklok dan kan je deze heerlijk combineren. Want van iedere klok is zowel een wekker variant als een wandklok beschikbaar.

Heb je jouw favoriete klok al gezien? Deel het in de comments below!

Enjoy!

 

 

De design klokken van Cloudnola zijn verkrijgbaar bij MisterDesign en Loods5. Shop bij deze designwinkels je favoriete Cloudnola klok!

Heb je nog vragen na het lezen van deze blog of een mooi design merk gespot? Laat het mij gerust even weten!

Geef een reactie