FAVORIET: OCTO LAMP

Ik heb mijn wensenlijstje al meerdere malen laten vallen hier, maar deze heeft toch wel een top positie veroverd. En heel stiekem denk ik dat het niet lang meer zal duren voor ik deze Octo 4240 lamp van Secto boven mijn eettafel heb hangen. Wat een plaatje! Ik kwam hem een tijdje terug tegen op Pinterest en krijg hem niet meer uit mijn hoofd. De met de hand gebogen lamp van berkenhout is in verschillende kleuren finish te krijgen, namelijk in naturel, walnoot, zwart en wit. Ik twijfel nog tussen de krachtige zwarte of rustige witte kleur.

Het merk Secto Design is een Scandinavisch design merk, met een focus op design lampen van natuurlijke materialen. Ondanks dat er inmiddels vele mooie ontwerpen zijn toegevoegd aan de collectie, blijft het model Octo 4240 toch echt mijn favoriet.

Ik zag ze onlangs nog hangen in de winkels van MisterDesign in Den Bosch. Dus mocht je in de buurt wonen, zeker een kijkje waard! Of bekijk de Secto Design collectie in hun online store!

Geef een reactie